Dreamtrips

 

Dreamtrips

 

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Det nya sättet att förhålla sig till semester och nöjen på.

 

"När vi mår bra så blir det vi gör bra. " /Kjell Enhager

Jag tror att det är väldigt viktigt att ge oss själva det vi behöver för att må bra för att livet ska funka och när mår vi som bäst?

Ja, ofta är det på semestern eller när vi unnar oss en avkopplande spa-weekend eller annan upplevelse. Och för att kunna åka på semester lite oftare och ha ännu mer kul i livet så gick jag med i en lifestyleclub hösten 2014.

Jag tänkte att någon weekendresa per år extra skulle vara skönt men det blev betydligt fler.

 

Dreamtrips är idag världens ledande lifestyleclub som bla erbjuder VIP-semesterpaket till medlemspriser och rabatter på resor och upplevelser som restauranger, massage, gocart och mycket annat kul.

Som medlem har man också till gång till en bokningsmotor med garanterat lägre pris än vad som finns på nätet när man bokar flyg och hotell och där man kan planera sin egen resa.

 

Detta löftet hålls genom en prisgaranti och patenterad mjukvara.

Sedan jag blev medlem 2014 så har jag bokat 16 resor och sparat ca 40 000 kr jämfört med om jag bokat online. Därför delar jag med mig av mina erfarenheter.

 

Du kan läsa mer om mina resor och mycket annat på min blogg.

Nedan finns lite information och vill du veta mer så kontakta mig på mail eller telefon.

 

 

Bokningsidan

https://www.dreamtrips.com

Alla kan gå in och titta runt på sidan men för att få tillgång till priser och alla funktioner så behöver du logga in. Det går att bli medlem genom att klicka på sign up och du har då 2 veckor ångerrätt med alla pengar tillbaks om du inte är nöjd.

Allra längst ner på sidan kan man ställa in språk. Klickar man på Dreamtrips och sök så ser man alla Dreamtrips som ligger uppe just nu och det kommer nya varje vecka, totalt 10000 under 2016 och ökar med ca 100% per år. En Dreamtrip är en 5-stjärnig paketresa med i genomsnitt 20-50% rabatt jämfört med bästa pris online. En Dreamtrip kan också delbetalas med poäng som man kan få genom att använda appen och dess tjänster.

”Book Other Travel” är en sökmotor med prisgaranti. Det betyder att skulle man hitta billigare flyg eller hotell på en annan sida så får man tillbaka mellanskillnaden plus 50% i kredit som man kan använda nästa gång man ska resa. Jag har använt den prisgarantin flera gånger. Man kan även boka hyrbilar med rabatt, kryssningar, utflykter, lägenheter och hus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bakgrund

 

* Startade 2005 i USA

* 2010 Finalister i Entrepeneur of the year by Ernst & Young

* Över 20 utmärkelser i World Travel Awards bla Världens ledande online-resebyrå 2016

* Omsättning 2012 143 miljoner dollar och har ökat med ca 40% per år till 2016 926 miljoner dollar och ser att fortsätta i samma takt

* Volontärsprogram, tex byggt ca 100 skolor i Guatemala genom WV Foundation som vi samlade in 50 000 kr till i Sverige hösten 2016. Här är en liten film om skolprojektet och vilken betydelse det har för barnen.

* Conciergeservice dygnet runt, året runt, ingår i medlemskapet

* Hundratusentals medlemmar i över 30 länder och ytterligare fler länder är på väg under 2017-18

* Smartcard – är världens smartaste kort och lanseras under 2017-18. Det kan tex ersätta 8 kreditkort (till en början), hotellnyckel, lagra information om allergier, har Bluetooth och mycket mer. Detta Smartcard är för kreditkort vad Smartphone är för telefoner. För att förklara detta så tänk om man varit bland de första i världen att ha en smartphone och dessutom haft rätt att få provision på dem när fler vill ha en, denna möjlighet har vi med detta Smartcard som vi är först i världen med.

* Dreamtrips Local - Samarbete med restauranger, spa, salonger, återförsäljare inom upplevelser och utflykter mm. Vi får tillbaks 20-80% av notan i poäng att boka semester för. Finns över 30 i Sverige och 5000 i världen (juli 2017), över 12000 planeras innan dec 2017 och 50 000 sommaren 2018. Dessutom får vi betalt när de vi rekommenderat Dreamtrips till använder denna tjänsten.

Tänk såhär, har du någon gång gått på en restaurang, sett en film, varit på teater, varit på massage och varit så nöjd att du rekommenderat det till någon annan? Har de följt ditt tips och också varit nöjda? I Dreamtrips så får du betalt för detta som tack för något du idag redan gör eftersom vi ju delar med oss av det vi tycker är bra.

* Appen Dreamtrips har flera hundratusen användare idag och byggs för att många miljoner användare. Det är som en kombination av Facebook + Tripadvisor + ICA kundklubb men här får användarna poäng när de bidrar till dess innehåll. Denna appen är det en stor fördel att få vara med på tidigt. Som om man skulle varit bland de första som hade Facebook när det kom och fått ersättning när man använde det.

* I teamet bakom och bland de som är medlemmar märks allt fler kända namn. Tex syns skådespelare och idrottslegender som Evander Holyfield (världsmästare i tungviktsboxning), Shaquille O´Neill (basket) bland medlemmarna och företagets ledning och affärsidé stöds bla av Sir Richard Branson och Robert Kiyosaki.

 

Att bli medlem

Ett medlemskap täcker alla under samma tak + en vän (kan vara olika vänner på olika resor).

Guldmedlemskap $200 i inträde som man direkt får boka Dreamtrips för under de första 365 dagarna, abonnemang på $50 i månaden som man får tillbaks i form av poäng efter 1 år att boka Dreamtrips för under följande året.

 

Platinum-medlemskap $300 i inträde som man får boka Dreamtrips för under de första 365 dagarna, abonnemang $100 i månaden som man får tillbaks i form av poäng efter 1 år för boka Dreamtrips för under följande året. Som Platinum så får man tex uppgraderade rum, transport till och från flygplatsen, massage, frukt och vin på rummet, kredit på ett belopp att spendera under vistelsen.

 

 

"Refer a friend"

Dreamtrips vill bli världens största community inom resor och livsstil genom endast nöjda kunder som reklam. Därför säger man; är du medlem hos oss och tycker vi är bra, så får du gärna rekommendera oss och ger du oss 4 nya medlemmar så ger vi dig gratis medlemskap resten av ditt liv.

Men du får fortfarande dina poäng varje år att resa för, gratis.

 

För ett platinum-medlemskap så blir det ca 100 000 kr att resa för på 10 år för att man en gång gett företaget 4 nya medlemmar plus alla förmåner medlemskapet ger.

Möjligheten att kunna bli gratis medlem i Dreamtrips är en fantastisk möjlighet med tanke på vart detta koncept är på väg. Det var när jag insåg detta som jag lade ner min massageverksamhet för att börja jobba med Dreamtrips istället. Så vill du ha hjälp med ditt medlemskap, säg till mig.

 

 

 

Länkar

 

Film på ca 10 minuter om hur det funkar

 

Dreamtrips Local Facebook

 

Dreamtrips Facebook

 

En artikel om Dreamtrips

 

Copyright Ocean Harmony 2016 @ All Rights Reserved