Om mig

 

Johan Arnkil

 

NLP - Master

Coach

Inspiratör

Entrepenör

Bloggare

Kroppsterapeut

Mindfulness-instruktör

Om mig

 

Mitt intresse för att må bra såväl fysiskt som mentalt föddes ur en livskris i början av 90-talet och elitsatsning i bowling i mitten av 90-talet.

 

Jag insåg hur värdefullt det är att må bra och att det är en nödvändighet för att kunna prestera som idrottare så jag började med fysträning och mental träning. Med tiden växte också ett intresse för kost och hälsa fram där massage blev en viktig del i ett aktivt liv. Jag har ca 4000 timmar erfarenhet av massage och har även arbetat med att utbilda massörer på en av sveriges största massageskolor.

 

Jag vidareutvecklade mig 2015 till Coach och 2017 inom NLP eftersom det under möten med klienter ofta kom att bli samtal om livet och om man verkligen lever som man vill och mår bra.

 

Jag har under 19 år jobbat i en mängd olika branscher och och gått många kurser inom personlig utveckling, särskilt inom Tantra. Det har gett mig möjlighet att se djupt in i mig själv och möta andra människor på djupet med. Det har gett mig insikter om hur vi människor lever och fungerar, vilka val vi gör, vilka behov vi har och vad vi mår bra av.

Läs mer om mig och få desutom tips och inspiration på min blogg: Ocean Harmony - Blogg

 

Mål

 

Mitt mål är att bistå dig i att finna lugn och harmoni i vardagen samt bli den du är ämnad att vara och känna att du lever livet fullt ut.

 

 

 

Copyright Ocean Harmony 2016 @ All Rights Reserved