Referenser


Johan är helt fantastisk! Utan att behöva fråga känner han av precis vad kroppen behöver och anpassar behandlingen därefter.Spänningar, stress och huvudvärk är ett minne blott.Tack Johan :-) Johan är som en magiker, in kommer en trasig människa och ut kommer man…hel!

Lotta, Torslanda


Jag kan varmt rekommendera Johan. Han är en fantastisk massör som har hjälpt mig att bli av med ryggont, smärta i axlar och till och med min handikappande migrän!

Lena H, Göteborg


Johan är en strålande massör med stadiga händer som gör underverk.Kan varmt rekommenderas!!

Martin, Eskilstuna


Det var en helt underbar massage jag fick. När man känner att händerna "pratar" med musklerna...att göra sådä lagom men pressa liiiiiiite mer så den ger med sig det är en gudagåva att kunna känna. När det är lagom utan att störa mig med frågor utan att lita på känslan och kommunikationen i händerna - det är GULD! Tack Johan - min kropp levde verkligen efter behandlingen. Rekommenderar dig vidare i mitt nätverk!!

Inger, Norsesund


Johans mindfulness meditation har visat mig ett djup i mig själv jag inte visste fanns, en känsla av frid och harmoni som jag har stor nytta av i vardagen. Johans närvaro är så stark att den når mig även genom inspelningen. Jag rekommenderar den varmt till alla som vi ha en förändring i sitt liv.

Maria, Forsa


Ditt sätt att ge massage Johan du är oerhört skicklig på att massera. Du har ett unikt sätt att röra dina händer.Ja har fått masssage av andra massöser, men du rör händerna och fingrarna på ett annat sätt som inte dom gör. Du liskom svävar fram, fast du ändå har kraft. Svårt att förklara.

Maria, Göteborg


Johan har förutom den formella kompetensen begåvats med händer som verkligen kan massera i många nyanser - lätt, hårt och allt där emellan, precis efter ens behov. Ofta förundras jag över att han orkar fortsätta så pass länge att massera igenom de hårdaste och envisaste knutorna.Själv jobbar jag mycket på golvet inom industri och logistik, periodvis med för mig uppenbara muskelbesvär, men även när jag tror att "vanlig allmän massage" för trevlighetens skull räcker bra hittar han stora knutor jag inte trodde att jag hade. Efter sådana behandlingar förstår jag precis vad han menar med "djupgående avkopplande" massage - han går på djupet, det blir som ett träningspass, och efteråt önskar jag att jag hade möjligheten att ligga kvar på massagebänken resten av dagen.Johan har i mina ögon även begåvats med stor medvetenhet och kunskap om själsligt välbefinnande och själslig vård. Han ser hela människan och har stor förståelse för vardagens toppar och dalar, och djupa insikter om hur man kan tänka för att känna sig nöjdare med livet under en jobbig period. En värdefull bonus utöver själva massagebehandlingen!Här talar vi om en som bokstavligen kan koppla ihop kroppen och själen!

Kerstin, Göteborg


Då jag spenderar väldigt mycket tid framför datorn i mitt arbete har jag haft stora problem med nacke och axlar. Men efter Johans behandling är mina problem obifintliga. Det är också en fantastisk känsla att få vara hemma och få massge, att slippa ge sig ut efteråt. Jag vill varmt rekomendera Johan

Marianne, Göteborg


Tack Johan för en fantastiskt bra massage, precis vad min stela nacke behövde :-) Jag kommer definitivt att återvända!

Susanne, Göteborg


Efter amning och bärande av barn så har jag fått värk i både axlar och rygg. Samtidigt är det inte lätt att komma hemifrån när man har ett litet barn som behöver ammas regelbundet. Johan har varit min STORA räddning! han har hjälpt mig igenom dessa jobbiga perioder av smärta genom att ge mig massage i hemmet. Han har kunnat komma på kvällen när barnen har lagt sig och jag somnar sedan själv som ett litet barn efter en lång massage.Johan har en lyhörd förmåga och ett stort engagemang i det han gör. Jag kan varmt rekomendera Johan, han är en av de bästa!

Yvonne, Göteborg


Jag har fått massage utav Johan många gånger och jag känner mig som en ny människa varje gång. Har även fått vägledning hur jag skall stretcha och töja mina muskler så att jag hjälper min kropp att må bättre. Han är den enda massören jag går till och rekommenderar honom varmt.

Helene, Göteborg


Jag har under de senaste tjugo åren rest runt om i världen. Under mina resor så har jag ofta fått massage i avkopplande syfte och för att mjuka upp kroppen efter alla långa flygningar. Vi har även infört massage för personalen på bolaget, ca 100 anställda, som jag är VD och delägare i. Under årens lopp så har man kommit i kontakt med en rad olika massörer som gett olika kvalité på massagen. Under den senaste tiden har jag anlitat Ocean Harmony. Johan som gett massagen har varit väldigt kunnig och behandlingarna har varit behagliga. Johan är noggrann och lyhörd för de problem som man har och har en förmåga att omsätta detta i sin behandling med väldigt gott resultat. Johan är också en trevlig person som känns stabil och pålitlig med stort engagemang. Jag kan därför varmt rekommendera honom och Ocean Harmony.

Göran, Göteborg


Mitt livs massage!Hade haft ont i nacken ca 2 veckor när jag kom till Johan för massage. Va väl lite skeptisk om massage verkligen skulle hjälpa eftersom jag hade väldigt ont, men redan efter 15-20 minuter in i massagen kände jag hur värken släppte. Nu 2-3 veckor efter massagen känner jag inte nått i nacken värken är helt borta, tack Johan! Rekommenderar verkligen Johan på Ocean Harmony!

Antonio, Göteborg
Copyright Ocean Harmony 2020 @ All Rights Reserved